Boda en los monzones

dimarts, 11 de juny del 2013

L'aigua cau sobre el sostre, saltant en petits tolls a la carretera i la humitat en l'aire fred pot semblar molt romàntic. No obstant això, la planificació al casament a la monsons és un joc de pilota completament diferent. Aquests són alguns consells sobre com manejar una boda del Monzón .. Comproveu que el casament es celebra a l'interior. No vol que plogui sobre la seva pira sagrada. Si vostè té una àrea oberta, com una terrassa o una gespa, assegureu-vos que pot ser fàcilment cobert .. Tingui a mà diverses para sols a la porta de lloc en cas que alguns clients volen pop només d'anada i tornada durant els rituals .. Mantingui l'entrada del lloc completament cobert i assegurar-se que l'estacionament es troba a prop del seu, perquè els clients no han de mullar-se en la, pluja. També assegureu-vos que té un munt de gent amb paraigües que pot acompanyar els seus convidats dels seus cotxes .. L'hora de decorar el cotxe nupcial, tracti d'usar flors fresques i evitar les flors de paper i teixits, ja que aquests es mullin i crear un desastre amarat... A l'exterior la pluja freda serà l'excusa perfecta per servir menjar calent als seus convidats. Chai calenta el cafè a les cerimònies són sempre benvinguts per la gent. A més, serveixen sopes calentes i purés. Chats com Masala purés i Pakoras també li donarà un respir de la humitat. Les postres ha d'incloure Jalebis crepitant o Jamuns Gulab i calent Gajar Halwa .. La preocupació que una núvia no cal el dia del seu casament, és el pèl molt arrissat. Parli amb el seu estilista sobre com vostè pot gestionar el seu cabell. Assegureu-vos que la condició del seu cabell bé i utilitzar una escuma o gel per fixar-lo. També es pot usar en un estil on Frizzes no mostren.

 Vostè sempre pot optar per tant, van molt més dels monsons, simplement la decisió de llançar una dansa de la pluja al final de tot. Per descomptat, però, vostè ha d'anunciar la tramesa de les invitacions de casament, així que els clients poden vestir apropiadament. I, també pot ser necessari per fer els arranjaments per a alguns ruixadors de sostre només en cas que el clima es torna sec en aquell moment inoportú.

Dos niños enamorados cruzando las calles llenas de agua
Boda en los Monzones


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Aigua domesticada © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions